proiectpromovaremass-medialink-uri utilecontact

 

Distribuirea materialelor de promovare s-a realizat în cadrul a două ediţii ale Târgului de Turism al României, la cele din martie şi noiembrie 2012, care s-au desfăşurat în Bucureşti, precum şi către reprezentanţi ai administraţiilor publice locale din judeţul Neamţ, ONG-urilor şi organismelor care activează în domeniul turistic.

Grupul ţintă al proiectului „Promovarea ariilor naturale protejate din judeţul Neamţ” este reprezentat de turiştii români şi străini care vizitează judeţul Neamţ.

Implementarea proiectului „Promovarea ariilor naturale protejate din judeţul Neamţ” contribuie la dezvoltarea zonei prin îmbunătăţirea imaginii judeţului şi implicit la creşterea numărului de turişti în zonă care conduce la dezvoltarea infrastucturii turistice, atragerea de investitori, conservarea patrimoniului natural existent în judeţul Neamţ, îmbunătăţirea mediului de afaceri, creşterea numărului locurilor de muncă în judeţ, reducerea ratei şomajului, îmbunătăţirea nivelului de trai al populaţiei.

 


> english version    
Iniţiativă locală. Dezvoltare regională.

www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău!
Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Copyright © Consiliul Judeţean Neamţ