proiectpromovaremass-medialink-uri utilecontact

 

Activităţile proiectului au constat în realizarea şi distribuirea unor materiale de promovare a ariilor natural protejate din judeţul Neamţ, în limbile română, engleză, franceză, germană şi italiană. Acestea sunt enumerate în continuare:
• Albumul intitulat: „Arii naturale protejate” într-un tiraj de 2000 de bucăţi în care sunt prezentate cele 6 arii naturale protejate din judeţul Neamţ: Parcul Naţional Ceahlău, Parcul Naţional Cheile Bicazului Hăşmaş, Parcul Natural Vânători Neamţ, Lacul Cuejdel, Lacul Vaduri şi Lacul Pângăraţi.
• Broşura „Legendele Ceahlăului” într-un tiraj de 3000 de bucăţi în care sunt prezentate 10 dintre cele mai frumoase legende ale Muntelui Ceahlău.
• 6 tipuri de pliante pentru cele 6 arii naturale protejate din judeţ; pliantele au fost editate într-un tiraj total de 18 000 de bucăţi, respectiv câte 3000 de bucăţi din fiecare tip de pliant ( 600 de bucăţi pentru fiecare limbă în parte).
• O hartă ce prezintă poziţionarea în teritoriul judeţului Neamţ a celor 6 zone protejate şi câte o hartă pentru Parcul Naţional Ceahlău şi Parcul Natural Vânători Neamţ care prezintă traseele marcate din aceste zone protejate; hărţile au fost editate într-un tiraj total de 9000 de bucăţi, câte 3000 de bucăţi din fiecare.
• Un afiş de promovare a produsului turistic
• Un film de prezentare a zonelor protejate incluse în proiect, în limbile română şi engleză, având o durată de cca. 40 de minute şi care a fost inscripţionat pe 2000 de DVD-uri.
• Caseta de prezentare realizată în cadrul proiectului are menirea de a prezenta toate materialele de promovare într-un set complet şi s-a realizat într-un număr de 2000 de bucăţi.
• 1 spot de prezentare a produsului turistic realizat şi promovat prin intermediul postului naţional de televiziune ”Antena 3”.
• A fost publicat un anunţ publicitar de prezentare a produsului turistic în cotidianul ”România Liberă”, timp de 6 luni, cu apariţii bisăptămânale.
• S-a realizat pagina web www.ariiprotejateneamt.ro pentru promovarea produslui turistic şi prin intermediul internetului.


> english version    
Iniţiativă locală. Dezvoltare regională.

www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău!
Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Copyright © Consiliul Judeţean Neamţ